Parmafood Group Distribustion a devenit din luna Octombrie membru al Organizatiei HORA, Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România.
Suntem onorati ca am devenit membru in cea mai renumita institutie culinara.
Iarăşi import, iarăşi San Marzano (Parmafood). De astă dată, un vin de băut la... pastrama de oaie.
Demult nu am mai avut în minte o asociere instantanee între vin şi mâncare.
ca la aceasta Malvasia Nera, Parcă e făcută exact pentru această carne puţin sărată, suculentă, cu aromă specifică.
Dovada că e un vin de clasă este, însă, schimbarea pe care a avut-o de la momentul deschiderii (şi al primei degustări) până a doua zi (la o a doua degustare). După o aerare simplă (doar cu dopul nepus), la 24 de ore aveam un alt vin.
Toate notele erau mai subtile şi mai elegante şi, culmea, lăsau loc şi altora noi, pe care nu le-am putut decela la deschidere.
Sfatul meu: încercaţi-l în două etape. La a doua, discuţii elevate, brânzeturi fine, clavecin, lumânări.
La prima, neapărat cu pastramă de oaie. Asta e. Am un fix. Doar e toamnă, nu?!
Parmafood impreuna cu brandurile Whitley Neill, Mixer si Giffard participa la Bartender Romania International Fair&Tale , in 15-16 Octombrie.
Parmafood introduce in portofoliu Hallewood Spirits!!!
LA MOLISANA sustine stilul de viata sanatos!!
Parmafood impreuna cu brand-urile San Marzano, Terra Serena, Bulgarini, Frescobaldi si Cantine di Marzo a participat la Harvest Wine Festival of Romania by Ro Wine.
Azi am ajuns la TERRA SERENA WINES, producatorul nostru de prosecco.
Am devenit experti, acum stim, dupa ce am degustat multe, multe sticle, de ce ne place PROSECCO !
Am aflat azi ca in fiecare conserva MUTTI exista de fapt un Pomodorino D'Oro. Pentru ca de pe camp, si pana in cutia de MUTTI POLPA, totul este pretios.
Terra Serena impreuna cu Pescariu Aqua ne asteapta la distractie si prosecco!
Azi la Therme am descoperit savoarea spumantului frantuzesc!
Vino si tu sa incerci un gin & tonic altfel!
Un mod placut de a incepe weekendul la a doua editie La Strada Gastronomy and Wines.