Marți, 20 noiembrie 2018, pastele La Molisana au fost vedetele Parmafood la evenimentul “Degusta Italia”

Parmafood a participat la evenimentul “Degusta Italia” organizat sub patronajul Ambasadei Italiei de către ICE-Agenția Italiană pentru Comerț Exterior – Biroul din București. Evenimentul a avut loc pe data de 20 noiembrie 2018 la Hotelul Marshal Garden din București. 

Pastele La Molisana au fost prezentate celor peste 80 de societăți, importatori, distribuitori, buyeri din marile lanțuri de vânzare retail, Ho.Re.Ca., magazine de delicatese si wine-bar.

Evenimentul a fost susținut de partenerii media HoReCa., Horeca Insight și Trends HRB și face parte din programul celei de-a treia ediții a “Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume” din perioada 19-25 noiembrie 2018. 

"Săptămâna Bucătăriei Italiene în Lume” se desfășoară concomitent în peste 100 de țări de pe toate continentele cu obiectivul de a promova la nivel internațional tradițiile culinare și enogastronomice ca semne distinctive ale identității și ale culturii italiene. 

În primul semestru al anului 2018 Italia a exportat către România produse alimentare și băuturi în valoare de 183,1 milioane de euro (în scădere cu 3,8% față de primele șase luni ale anului 2017). Luând în considerare doar țările din Europa Centrală și Orientală, ca piață de desfacere a produselor italiene, România e depășită doar de Polonia și Republica Cehă. În aceeași perioadă a acestui an, România a exportat către Italia, aceeași categorie de produse în valoare de 170,9 milioane de euro.

La Molisana este o companie italiană de produse alimentare cu sediul în Campobasso. A fost fondată în 1912 si produce o gamă de paste făinoase premium. Compania exportă produse în aproximativ 75 de țări. Disponibile în peste 130 de forme și mărimi diferite, pastele La Molisana impresionează prin excelență și toată lumea știe asta!