PARMAFOOD A PARTICIPAT LA EVENIMENTUL "Foodservice & Hospitality Expo 2018" ORGANIZAT DE Horeca Insight

Prima editie a Foodservice & Hospitality Expo, un eveniment destinat exclusiv industriei Horeca, a avut loc in perioada 20-22 octombrie 2018, la Romexpo.

La standul Parmafood cei prezenti au aflat noutati si detalii despre produsele si serviciile dedicate Horeca si au participat la o degustare de vinuri.

Atractia principala la Foodservice & Hospitality Expo au fost demonstratiile culinare sustinute de 15 dintre cei mai cunoscuti si admirati Chefi. La eveniment a fost si Chef John Menumorut - Corporate Chef Parmafood care a gatit pentru vizitatori paste LA MOLISANA cu sos de trufe pregatite in roata autentica de Parmigiano Reggiano.

La eveniment au participat peste 60 de expozanti din categoriile: produse alimentare – carne si produse din carne, semi-preparate, produse de panificatie, produse refrigerate si congelate, produse alimentare ecologice, ulei, legume si fructe proaspete, vinuri, bere, spirtoase, sucuri, apa minerala, cafea, echipamente si accesorii pentru cafea, produse din hartie, detergenti si produse de curatare, ambalaje, echipamente, ustensile si accesorii profesionale, textile pentru hoteluri si restaurante, sisteme de afișare și prezentare profesionale, solutii digitate si servicii IT, solutii de transport si depozitare etc.