Noutăți

IKA CULINARY OLYMPICS 2024

Parmafood Group Distribution, prin 3 branduri din portofoliul sau Mutti, Tabasco®Brand și La Molisana, este alaturi de echipa Romaniei la IKA Culinary Olymp..

Furnizorul Anului - Gala Horeca Awards 2021!

Avem bucuria de a celebra premiul I, primit în cadrul galei Horeca Awards 2021: “Furnizorul Anului”, câștigat de echipa Parmafood! &n..

The Best HORECA Supplier - Gala Horeca Women

Industria Horeca este un domeniu în care ascensiunea femeilor a devenit din ce in ce mai vizibilă în ultimii ani. Tocmai de aceea, ne mândr..

ASIA FEST 2021, EDITIA A VIII-A

#AsiaFest2021, Editia a VIII-a What a magic festival! Ne-am făcut înviorarea în fiecare zi în Parcul Național alături de oameni pasionaț..

Artă și Vin alături de San Marzano la Galateca

Am sărbătorit Arta și Vinul alături de vinurile San Marzano și operele Cristinei Savin la Galeria Galateca! Mulțumim pentru vibe-ul minunat! Poți comanda ..

RoWine - International Wine Festival of Romania

Mulțumim #RoWine pentru bucuria pe care ne-ați oferit-o! Ediția Aniversară a fost minunată! Am degustat vinurile noastre preferate premium și superpremium și..

Turul ciclist al României cu La Molisana si Mutti

A fost Turul României! Prilej sa redescoperim țara noastră cu ale sale tradiții și frumuseți! Am pedalat prin România cu La molisana si Mutti &ic..

Whitley Neill - Therme

Weekend-ul 21-22 August a fost despre Gin&Tonic cu Whitley Neill Gin Party la Therme Bucuresti! Voie bună și feeling de weekend, oamenii prezenți la Ther..

Capo Tonic Party – Pescariu Aqua

Pe 20 August, la Pescariu Aqua a fost Capo Tonic Party! Cei prezenti s-au putut bucura de un Capo Tonic răcoritor și cadourile primite, iar noi ne-am bucurat..

Capo Tonic Party - Therme

În weekendul 14-15 August 2021, vizitatorii Therme s-au putut bucura de aromele exotice ale lichiorului calabrez Vecchio Amaro del Capo si long drink..

Vin estival by Goodwine!

Ne am bucurat să fim prezenții la Vin Estival by Goodwine! Vinurile prezentate de către noi au fost apreciate de cei prezenti! Credem că inițiat..

GUSTUL TĂU E TOT CE CONTEAZĂ. EXPERIMENTEAZĂ ȘI CÂȘTIGĂ!

1. Cumpără orice produs Whitley Neill, Dead Man's Fingers sau Peaky Blinder 2. Înscrie numărul bonului pe www.parmashop.ro/petr..

SERENA 1881 - RASFATA-TE CU O VARA VERO SI PREMII EFERVESCENTE

Felicitări! Ai făcut o alegere efervescentă! Serena cuprinde o serie de vinuri de top, destinate în special industriei Horeca. Fondată în 1881, ..

VINARIUM International Wine Contest 2021

Parmafood Group Distribution, cu o experienta de mai mult de 25 ani in industria FMCG si avand un portofoliu cu peste 100 de  branduri Food and Wine, impor..

PARMAFOOD SPONSOR OFICIAL OLIMPIADA GASTRONOMICA - STUTTGART 2020

Va invitam sa fiti alaturi de Echipa Nationala a Romaniei care ne va reprezenta la Olimpiada Gastronomica de la Stuttgart intre 14-19 Februarie 2020. După o ..

PARMAFOOD DEVINE MEMBRU "HORA"

Parmafood Group Distribustion a devenit din luna Octombrie membru al Organizatiei HORA, Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România...

PARMAFOOD A DEVENIT MEMBRU

Le Guide Culinaire, capodopera lui Auguste Escoffier, a fost cartea care a codificat, a modernizat si a condus bucataria frantuzeasca la un nivel superior. Avan..

Ce vinuri bem în acest weekend, 3 vinuri pentru 3 seri. Recomandările lui Cătălin Păduraru, preşedintele IWCB-VINARIUM

Iarăşi import, iarăşi San Marzano (Parmafood). De astă dată, un vin de băut la... pastrama de oaie. Demult nu am mai avut în minte o asociere instantan..

BARTENDER ROMANIA INTERNATIONAL FAIR&TALE

Parmafood impreuna cu brandurile Whitley Neill, Mixer si Giffard va invita la Bartender Romania International Fair&Tale , in 15-16 Octombrie. T..

APRECIERILE CELOR DE LA MODERN BUYER

Moder Buyer citeaza intr-un articol Facebook  despre experienta Parmafood la ANUGA Fair!!! "Atmosfera la târgul Anuga din cadrul Complexului ..

BAR CONVENT BERLIN

Bar Convent Berlin este cel mai mare targ pentru bar si bautura din Europa. Targul se concentreaza pentru barmani, proprietarilor si mana..

PREZENTARE HALEWOOD - WHITLEY NEILL

Impreuna cu echipele de vanzari si reprezentanti Halewood, am invatat despre ce inseamna gin-ul si cum il putem combina. In 40 de ani Halewood Wines and..

LA MOLISANA SUSTINE MARATONUL "BANEASA RACE"

Fie ca esti sportiv de performanta, fie ca practici sport de placere, o alimentatie potrivita este cheia performantei si a echilibrului! Ne bu..

PARMAFOOD A PARTICIPAT LA HARVEST WINE FESTIVAL OF ROMANIA BY RO WINE

Dupa seria de noi recorduri inregistrate la ultima editie a RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - de vizitatori, de expozanti, de pahare gustat..

IN VIZITA LA TERRA SERENA!

Azi am ajuns la TERRA SERENA WINES, producatorul nostru de prosecco. Am devenit experti, acum stim, dupa ce am degustat multe, multe sticle, de ce ne place PRO..

IN VIZITA LA MUTTI

Am aflat azi ca in fiecare conserva MUTTI exista de fapt un Pomodorino D'Oro. Pentru ca de pe camp, si pana in cutia de MUTTI POLPA, totul este pretios. In..

BUBBLES SUMMER DAYS CU TERRA SERENA

Unde este distractie, este si Prosecco Terra Serena, la Pescariu AQUA...

TIME TO SPARKLE WITH VEUVE DU VERNAY!

Time to sparkle with Veuve du Vernay! La Therme Bucuresti, ne-am relaxat si ne-am distrat impreuna, savurand un pahar de spumant frantuzesc...

GIN YOUR SATURDAY LA THERME BUCURESTI!

Sambata 20 Iulie 2019 la Therme Bucuresti ne-am bucurat si am savurat vara la un pahar de gin, presarat cu activitati si premii surpriza...

LA STRADA GASTRONOMY & WINES HILLTON BUCURESTI

Vinurile Italienesti San Marzano au fost intr-o armonie perfecta cu delicioasele feluri de mancare pregatite la Athenee Palace Hilton Bucharest.   Ce..